Et skridt tilbage…?

11. december 2018 | BO | Ingen kommentarer

10 dage efter min første blackout og jeg må indrømme at det ikke gik helt så let som først antaget…  Det var ikke en ubehaglig oplevelse, frustrerende ja, men ikke noget man ikke bare kunne trække på smilebåndet over.

Men lysten til at blive presset er ikke den samme som den har været og overvejelsen om det fornuftige i egentligt at dyrke en sport hvor ubehag synes at være del af gamet er kommet til overfladen igen…  Jeg har gennem det sidste lille års tid stille og roligt udvidet og skubbet til grænserne for tid og distance, men er slået hjem igen…

Tid til at træde et skridt eller to tilbage… det er ikke første gang i forløbet hvor jeg på sin vis begynder forfra – tidplanen er nok bare lidt mere presset denne gang. Der er nu en måneds tid til de første konkurrencer i Jyske Liga og No Bubbles, men heldigvis er der relativ god tid til DM. Skal man se positivt på det er det nok ikke nogen skade til at bygge op igen, der er trods alt lidt mere erfaring at bygge på nu og måske kan det giver et bedre fundament og mere stabile præstationer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *